Droomt u van een eigen zwembad in of rondom uw huis? Zwembad Art BV kan deze droom voor u verwezenlijken. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van zwembaden. Een eigen zwembad verfraait niet alleen uw leefomgeving, maar zorgt ook voor ontspanning en plezier. Of u nu een eigen zwembad in de tuin, in huis of elders in uw woonomgeving wilt, Zwembad Art BV kan u hierbij van dienst zijn. Op deze website vindt u alle informatie over onze zwembaden en de wijze waarop wij deze aanleggen. Wanneer u op korte termijn eigen zwembad wilt, kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Ulvenhout. Daar kunt u onze verschillende type zwembaden bezichtigen.

Eigen zwembad. Welke materialen?

Veel mensen die in het verleden een eigen zwembad aanschaften, kwamen soms bedrogen uit als het om duurzaamheid ging. Zwembad Art BV kiest voor de beste materialen wanneer wij uw zwembad aanleggen. Wij kunnen dan ook een standaardgarantie bieden van tien jaar. Een eigen zwembad via Zwembad Art BV betekent een beter alternatief dan de klassieke bouwkundige zwembaden. Doordat wij de betonnen draagconstructie hebben vervangen door een hoogwaardig kunststofcomposiet, ontstaat een eigen zwembad dat sterk, isolerend en gewichtsbesparend is. Door de hoge isolatiewaarde van onze kuipen wordt het zwembadwater aangenaam op temperatuur gehouden.

Eigen zwembad aanleggen

Een eigen zwembad aanleggen is vakwerk. Ons team van professionals plaatst uw zwembad met een hoge dosis vakkundigheid en binnen een vlot tijdsbestek. Binnen vier weken na bestelling is uw eigen zwembad gereed en kan het genieten beginnen!

Voor vragen over de aanleg van een eigen zwembad, belt u naar 076-5212478. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt hier de verschillende zwembaden overzichtelijk opgesteld. Onze showroom is gevestigd aan de Wolvenhoek 13 in Ulvenhout.