De specialist in keramische zwembaden.
Met een wereldwijde productiecapaciteit van 10.000 zwembaden per jaar is Compass Pools wereldmarktleider in keramische  zwembaden. Compass Ceramic Pools beschikt over moderne high tech productievestigingen in Europa (2), Australië (2 )en de USA (3).

Het ontstaan van Compass Pools keramische zwembaden:
Compass Pools is in 1980 opgericht door Ian en Kerri Mewett. Hun uitdaging was de beste en veiligste privé zwembaden ter wereld te maken met als principes:

  • innovatie en ontwikkeling, continu blijven vernieuwen
  • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • superieure kwaliteits controle
  • uitstekende service aan klanten

En het lukte!

In 1993 werd een nieuwe gepatenteerde technologie toegepast: de keramische zwembaden met een Bi-luminite oppervlak. Door de introductie van deze wereldwijde innovatie veranderde het uiterlijk van de zwembaden: Bi-luminite geeft het zwembad een drie-dimensionaal oppervlak door het gebruik van een combinatie van kleine glinsterende deeltjes, twee gekleurde lagen en een speciale heldere keramische polyester (keramisch composiet).

Automatisch schoonmaken zwembad: Vantage systeem.
In 1997 was Compass Ceramic Pools de eerste in de wereld met een budgetvriendelijk schoonmaak en watercirculatie systeem: Vantage. Dankzij deze introductie is het volautomatisch reinigen van uw zwembad binnen handbereik gekomen.

Productontwikkeling staat niet stil. Continu wordt gekeken hoe de zwembaden aan te passen aan de wensen van de klant.
Door alle laatste ontwikkelingen is een keramisch zwembad ontstaan dat sterk, isolerend, energiebesparend en duurzaam is. Door de hoge isolatiewaarde van de kuipen wordt het zwembadwater aangenaam op temperatuur gehouden en voelen de wanden warm aan.
Wij bieden de beste kwaliteit verkrijgbaar in de markt en hoge levenslange garanties op de structuur van uw keramische zwembad.

zwembad-art-dealer-compass-pools
 

Compass_logo_bluekopie