Het volautomatische schoonmaaksysteem: Vantage
Klanten zijn in eerste instantie altijd zeer verbaasd dat het echt werkt. Echter door de innovatieve slagkracht van Compass Pools en het feit dat wij, als specialisten, opgeleid zijn om dit volautomatische reiningingssysteem te installeren, zijn ze zeer tevreden.

Een van onze klanten zei laatst: “Ik heb het zwembad nu al twee jaar en ik heb nog nooit hoeven stofzuigen!”

Compass Ceramic Pools heeft al veel oplossingen bedacht voor het makkelijk en met weinig tijd schoonmaken van het zwembad. Denkt u alleen al aan:

  1. de zwembadkuip die nergens naden heeft: vuildeeltjes hebben geen kans zich te verzamelen.
  2. de afgeronde vormen: vuildeeltjes worden vloeiend langs de hoeken gestuurd.
  3. de unieke coatings: zijn dusdanig hard dat vuildeeltjes geen kans hebben zich vast te zetten.
  4. het volautomatische desinfectiesysteem (zie bij zwembad opties): de bacteriële vervuiling wordt tot nul gereduceerd.

zwembad-reinigen-schoonmaken-automatisch

Wat te allen tijde nog overblijft zijn de vuildeeltjes zoals blaadjes, zand e.d. die op de bodem van het zwembad achterblijven. Om deze te verwijderen kan men het zwembad stofzuigen via de filterinstallatie. Elk Compass Ceramic Pools zwembad heeft hiervoor een aparte ergonomisch geplaatste stofzuigeraansluiting. Indien men dit niet wenst kan de aanschaf van een bodemzuiger worden overwogen. Deze moet er echter nog steeds in en uit worden gehaald en het apparaat moet worden onderhouden.

Wil men het schoonmaken niet zelf doen dan heeft Compass Pools de ultieme oplossing hiervoor: Het gepatenteerde Vantage cleaning systeem. lees verder
 

Compass_logo_bluekopie