Dit unieke Compass Ceramic Pools Vantage cleaning systeem is de slagroom op de taart. Het Vantage cleaning systeem is een wereldwijd gepatenteerd circulatie en schoonmaak systeem. Het zorgt voor het zelf reinigen van de bodem, wand en trappen van het zwembad.

Hoe werkt het Vantage systeem?

automatisch-zwembad-schoonmaken-vantage-systeem

In de vloer en trappen worden draaibare sproeikoppen geïnstalleerd. In het diepste gedeelte komt op de bodem een vaste sproeikop. Deze zorgt dat het vuil naar de hoofddrain stroomt.
De draaibare sproeikoppen in de trappen en de bodem worden opeenvolgend aangestuurd. Elke sproeikop sproeit om de beurt gedurende een korte periode over een afstand van enkele meters een waterstraal.
Na die periode zakt de sproeikop weer in de bodem en draait een stukje verder voor bij de volgende sproeibeurt.

Via de hoofddrain komen de blaadjes en vuildeeltjes in een extern opvangreservoir, de Canister. Deze Canister die zich dicht bij het bad bevindt kan geleegd worden zonder dat de pomp moet worden geopend om het voorfiltermandje te reinigen.

automatisch-zwembad-schoonmaken-reinigen-vantage-gezond-fris-zwemmen

Een bijkomend voordeel van het Vantage systeem is de extra watercirculatie. Hierdoor vermindert algen- en bacteriën groei en zijn minder chemicaliën nodig. Ook zorgt het voor een betere verwarming van uw zwembad

Dit VANTAGE systeem is veel efficiënter dan welke zwembadstofzuiger ook. Het VANTAGE systeem zorgt voor een optimale reiniging van het oppervlak tot aan de bodem van het zwembad. Het systeem bereikt ook plaatsen waar de stofzuiger moeilijk kan komen: trappen, zitbanken, richels en grijpranden. Tijdens de productie van het ceramische composiete bad worden de beweegbare spuiters ingebouwd.

Nadat in 2008 het eerste zwembad in de Benelux met het vantage cleaning systeem werd uitgerust, zijn er steeds meer klanten die kiezen voor deze automatische zwembad-reiniging. Klanten zijn in eerste instantie altijd zeer verbaasd dat het echt werkt.
Echter door de innovatieve slagkracht van Compass Pools en het feit dat wij, als specialisten, opgeleid zijn om dit volautomatische reiningingssysteem te installeren, zijn ze zeer tevreden.

Een van onze klanten zei laatst: “Ik heb het zwembad nu al twee jaar en nog nooit hoeven stofzuigen!”

Geniet zonder zorgen van een kristalhelder zwembad, uitgerust met het VANTAGE systeem.

Lees verder zwembad waterbehandeling
Ga terug volautomatisch zwembad schoonmaken
Ga terug de zwembaden van Zwembad Art
 

Compass_logo_bluekopie