Zwembad tuin
Een zwembad in uw tuin? Dit hoeft niet bij een droom te blijven. Wanneer u een zwembad in uw tuin wilt plaatsen, bent u bij de specialisten van Zwembad Art aan het juiste adres. Bezoek voor gedetailleerde informatie over de aanleg van zwembaden in uw tuin onze showroom in Breda.

prive zwembad winter

Zwembad tuin aanleggen
Een zwembad in een tuin aanleggen, is specialistisch vakwerk. Onze werkwijze staat garant voor een professionele aanleg van een tuin zwembad. We werken hierbij in verschillende fasen.

prive zwembad in tuin breda

Zwembad tuin aanleg – fase 1
Voordat de aanleg van een zwembad in uw tuin daadwerkelijk plaatsvindt, verrichten onze vakmensen eerst een bodemonderzoek. In deze fase stellen we de bodemgesteldheid van uw tuin vast. Het zwembad plaatsen kan alleen geschieden als de bodem daarvoor geschikt is. In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een complete sondering nodig. Door de kenmerken van uw grond grondig te analyseren, winnen we belangrijke informatie voordat we tot plaatsing van het zwembad in tuin overgaan. Zo spelen we in op de duurzaamheid van de te plaatsen zwembadkuip.

zwembad-tuin

Zwembad tuin aanleg – fase 2
Een zwembad in tuin aanleggen, begint dus altijd met een vooronderzoek. Daarna start fase twee: het uitgraven van de ruimte die nodig is voor een zwembad in uw tuin. Nadat deze graafwerkzaamheden zijn uitgevoerd, gaan we de bodem egaliseren. Een belangrijk proces binnen de aanleg van een zwembad in tuin. In deze fase wordt namelijk een zo egaal mogelijk draagvlak voor de zwembadbodem gecreëerd. Dit voeren we uit met speciaal microbeton.

zwembad-tuin kleur groen

Zwembad tuin aanleggen – de afwerking
Een zwembad in een tuin aanleggen is één, de afwerking twee. Zwembad Art kiest over het algemeen voor granieten randtegels die de afwerking van uw zwembad perfectioneren. Deze randtegels kunnen worden uitgevoerd in:

  • gebouchardeerd lichtgrijs graniet
  • gebouchardeerd antraciet graniet
  • hout of een ander materiaal in overleg

Zwembad tuin – meer informatie
Heeft u nog vragen over het aanleggen van een zwembad in een tuin? Bezoek dan onze zwembad showroom in Breda of neem contact op: 076-5724112

Lees verder

Compass_logo_bluekopie